Acasă Actualitate Cătălin Rotea ia atitudine!

Cătălin Rotea ia atitudine!

773

În după-amiaza zilei de 3 septembrie, pe o pagină de pe reţeaua de socializare Faceboook, tânărul Robert Barbu prezenta o situaţie a unui copil în vârstă de 1 an şi 6 luni, care suferise o infecţie din cauza leucoplastului ce sustinea o branulă.
„Am sesizat unor asistente acest lucru sâmbătă dimineaţă (2.09.2017), şi nu s-au luat măsuri, răspunsul lor fiind că nu au niciun medic care să investigheze situaţia, trebuind să aşteptăm ziua de luni”.

Reacţia noului manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a venit la foarte scurt timp după postarea bărbatului. Cătălin Rotea a dat asigurări că situaţia micuţilor pacienţi este sub control:
„Bună seara! În primul rând mulțumesc pentru faptul că ați semnalat situația medicală. Din discuțiile purtate cu personalul medical din cadrul SJU Slatina, în urma verificărilor efectuate, vorbim despre doi copiii (1 și 2 ani), internați cu mama și mătușa lor. Copilul în vârstă de 2 ani a facut o dermatită de contact de la leucoplastul care fixa branula. S-a întrerupt tratamentul intravenos, s-a badijonat local cu antiseptic. A primit astăzi un unguent local, iar mâine (n.n. luni, 4 septembrie 2017) va fi consultat de un dermatolog. Copilul în vârstă de un an are doar o formă foarte ușoară, care nu necesită tratament local. Până la schimbarea leucoplastului, copiii nu au prezentat simptomatologie.
În momentul de față, situația este sub control, dar așa cum am verificat de această dată, vom verifica și pe viitor orice sesizare cu toată promptitudinea!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.