Acasă Actualitate Senatorul Siminica Mirea, alături de Bălănescu Daniel la depunerea candidaturii pentru funcția...

Senatorul Siminica Mirea, alături de Bălănescu Daniel la depunerea candidaturii pentru funcția de primar al comunei Corbu

48

Senatorul Siminica Mirea, alături de Bălănescu Daniel la depunerea candidaturii pentru funcția de primar al comunei Corbu.
„Domnul Bălănescu Daniel vine în urma unei succesiuni onorabile, urmând pașii măreți ai domnului Constantin Dinuț, actualul primar al comunei Corbu. Cu respect față de moștenirea lăsată în urmă și cu o viziune proaspătă asupra viitorului, suntem convinși că domnia sa va conduce comuna noastră către noi realizări și către mai multă bunăstare pentru toți locuitorii săi”
, este declarația senatorului.

„Cu bucurie și optimism, am participat, în cursul zilei de ieri, la depunerea candidaturii pentru funcția de primar al comunei Corbu, a domnului Bălănescu Daniel, marcând astfel un moment de tranziție, dar și de continuitate, în care ne îndreptăm spre un viitor mai luminos și mai prosper. Domnul Bălănescu Daniel vine în urma unei succesiuni onorabile, urmând pașii măreți ai domnului Constantin Dinuț, actualul primar al comunei Corbu. Cu respect față de moștenirea lăsată în urmă și cu o viziune proaspătă asupra viitorului, suntem convinși că domnia sa va conduce comuna noastră către noi realizări și către mai multă bunăstare pentru toți locuitorii săi. Dragi locuitori ai comunei Corbu, fiecare dintre noi are un rol important în construirea viitorului comunității noastre, iar prin unitate și determinare vom reuși să realizăm lucruri mărețe. Haideți să pornim împreună într-o nouă etapă a dezvoltării noastre locale, cu încredere și cu speranță în potențialul nostru. Să fim alături de domnul Balanescu Daniel în drumul său către primăria comunei Corbu, pentru un viitor mai strălucitor și mai prosper pentru toți locuitorii noștri!” se arată în postarea senatorului Siminica Mirea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.