Acasă Actualitate Emil Moț: „Astăzi am depus oficial candidaturile pentru Primărie și Consiliul Local...

Emil Moț: „Astăzi am depus oficial candidaturile pentru Primărie și Consiliul Local al Municipiului Slatina”

54

Vineri, 26 aprilie 2024, primarul municipiului Slatina, Emil Moț împreună cu președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, și echipa PSD, au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliul Local al Municipiului Slatina.
„Suntem o echipă puternică, alcătuită din profesioniști din diferite domenii, și vrem să dezvoltăm Slatina și mai mult, să creăm oportunități pentru toți locuitorii și să asigurăm un viitor mai strălucit”
, este declarația edilului.

„Dragi slătineni, continuăm să dezvoltăm împreună Slatina! Este propunerea, promisiunea și planul meu și al echipei mele pentru slătineni și pentru orașul nostru. Este o dorință și o viziune începute acum mai bine de opt ani. Sub deviza „Continuăm să dezvoltăm împreună Slatina”, ne angajăm să aducem mai mult progres, mai multă prosperitate și mai multă unitate în orașul nostru. Astăzi am depus oficial candidaturile pentru Primărie și Consiliul Local al Municipiului Slatina. Suntem o echipă puternică, alcătuită din profesioniști din diferite domenii, și vrem să dezvoltăm Slatina și mai mult, să creăm oportunități pentru toți locuitorii și să asigurăm un viitor mai strălucit pentru generațiile viitoare.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.