Acasă Actualitate Poliţia, în acţiune!

Poliţia, în acţiune!

106

Poliţiştii olteni au avut treabă încă din primele zile ale lunii septembrie. De furcă le-au dat un bărbat care avea autorizaţia de circulaţie expirată, un şofer în stare de ebrietate sau altul care avea permisul de conducere suspendat.
Primul caz este al unui bărbat din comuna Sîrbii Măgura, în vârstă de 38 ani, care, aflat pe 1 septembrie 2017, pe D.N. 65, la km. 54, în municipiul Slatina, a fost depistat că avea autorizaţia de circulaţie expirată. În consecinţă, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.
Totodată, polițiștii au depistat în trafic, pe raza comunei Fărcaşele, un bărbat, de 53 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie de 0,79 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii au întocmit documente sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe.
La 2 septembrie a.c., poliţiştii bălşeni au depistat în trafic, în zona Pădurea Sarului, un bărbat, de 44 ani, din comuna Pîrşcoveni, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe. În aceeaşi zi, poliţiştii din cadrul Secției Nr. 1 de Poliție Rurală Bobicești au depistat, pe raza comunei Șopârlița, un bărbat de 44 ani, din comuna Pîrşcoveni, în timp ce conducea un autoturism având permisul de conducere suspendat. Surpriza a venit de la aparatul etilotest, care a depistat o concentrație de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe și conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.