Acasă Actualitate Emil Albotă vine la Consiliul Județean Olt

Emil Albotă vine la Consiliul Județean Olt

354
 
 
Ministrul secretar de stat în Ministerul Educației, slătineanul Emil Albotă, are programată pentru vineri, 19 iunie 2015, o întâlnire la Consiliul Județean Olt. Împreună cu decidenții de la nivel județean, Albotă va căuta și va găsi soluții pentru sprijinirea finanțării de la nivel ministerial a unor obiective de infrastructură școlară din județ.
 
Discuțiile vizează identificarea, cu acordul ambelor părți – Ministerul Educației și Consiliul Județean, a celor mai potrivite oportunități de investiții în reabilitarea infrastructurii școlare din județ.
Potrivit unei declarații a lui Albotă făcută anterior pe seama acestui proiect ministerial, se urmărește căutarea acelor situaţii unde nu se poate interveni decât cu finanțare guvernamentală, în funcție de numărul de elevi, orar școlar, cât și posibilitatea ca primarii de pe raza localităților unde sunt școlile respective să aibă interes şi capacitate economică pentru o mică cofinanţare. Mai mult, sunt vizate a fi incluse în program şcolile cu adresabilitate, pe termen mediu şi lung.
 
Nu este pentru prima oară când, de pe poziţia de ministru secretar de stat, plecat dintre olteni, Albotă sprijină învăţământul din judeţul natal…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.