Acasă Actualitate La Negreni. Accident grav, bilanţ tragic

La Negreni. Accident grav, bilanţ tragic

263
Azi, dimineaţă, în jurul orei 10:15, în satul Negreni, localitate care aparţine administrativ de oraşul Scorniceşti, pe D.N.65 – E 574, D. Mihail, de 67 ani, din municipiul Pitești, în timp ce conducea autoturismul, într-o curbă, nu a adaptat viteza la condițiile meteo, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar de B. Marin, de 27 ani, din municipiul Slatina, care se deplasa pe direcția Pitești – Slatina.
„Din accident, a rezultat decesul pasagarului în autoturismul condus de D. Mihail, P. Gheorghe, de 80 ani, din localitatea Stolnici, și rănirea gravă a pasagerului în același autoturism S. Ion, de 60 ani, din localitatea Stolnici, transportat la o unitate medicală din muicipiul Craiova. De asemenea, a rezultat rănirea conducătorului auto D. Mihail, a altui pasager în autoturismul său, B. Aurel, de 66 ani, din localiatea Stolici, precum și a conducătorului auto B. Marin și a unui pasager în autoturismul acestuia, I. Lucian, de 31 ani, din orașul Balș, toți transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina.
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, și le-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză, au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, se arată în comunicatul IPJ.
 
În urma acestui accident, au fost anunţate, prin Dispeceratul comun ISU-Ambulanță, forțe și mijloace din cadrul Stației Scornicești, care s-au prezentat la faţa locului cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și patru ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță Olt. Iar, în sprijinul pompierilor și personalului medical a venit și elicopterul SMURD Craiova.
Echipajele de intervenție au acționat pentru extragerea de urgență a pasagerului de pe bancheta din spate a autoturismului înmatriculat în Argeș, un bărbat în vârstă de 80 de ani, din comuna Fâlfani-Argeș, găsit în autoturismul avariat, în stop cardio-respirator. Bărbatul a fost preluat de cadrele medicale, politraumatizat, fiind începute manevrele de resuscitare. Din păcate, barbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat. Elicopterul SMURD a preluat și transportat la UPU Craiova un bărbat în vârstă de 60 de ani, conștient, politraumatizat prin accident rutier. Ceilalți patru răniți, toți de sex masculin, cu vârste cuprinse între 26 și 67 de ani, au fost transportați, cu diverse traumatisme, la UPU Slatina”, conform ISU Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.