Acasă Actualitate SJU Slatina relochează temporar unele servicii

SJU Slatina relochează temporar unele servicii

22

Pe fondul unor investiții ce au loc la sediul central al Spitalului Județean, conducerea unității medicale a decis să transfere temporar unele servicii medicale specifice ambulatorului medical în altă locație din Slatina.
După finalizarea lucrărilor specifice se va reveni în clădirea de pe strada Crișan, nr 2.
Investițiile de la Spital sunt parte dintr-un proiect amplu de modernizare derulate cu fonduri europene de Consiliul Județean Olt.

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Slatina informează toți beneficiarii serviciilor de sănătate că, începând cu data de 7 mai 2024, 13 cabinete de specialitate din Ambulatoriul integrat Spitalului Județean de Urgență Slatina vor fi relocate și își vor desfășura activitatea în sediul din Slatina, strada Drăgănești, nr. 3 (fosta Secție de Psihiatrie a spitalului).

Relocarea cabinetelor medicale este temporară, doar pe durata desfășurării lucrărilor de renovare și modernizare efectuate în cadrul proiectului ”Reabilitarea, modernizarea și dotarea ambulatoriului din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina”, proiect derulat de Consiliul Județean Olt, cu finanțare din PNRR.

Astfel, vă informăm că, începând cu data de 07.05.2024, în sediul din Slatina, strada Drăgănești, nr. 3, își vor desfășura activitatea următoarele cabinete medicale:
Cabinet Cardiologie
Cabinet EKG
Cabinet Psihiatrie
Cabinet Reumatologie
Cabinet Hematologie
Cabinet Nefrologie
Cabinet Dermatologie
Cabinet Gastroenterologie
Cabinet Planificare familială
Cabinet Medicină Internă
Cabinet Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice
Cabinet Endocrinologie
Cabinet Geriatrie și gerontologie

Pacienții care se adresează cabinetelor relocate se pot programa, începând cu data de 25 a fiecărei luni, după cum urmează:

La numărul pacientului 0349/911 disponibil de luni până vineri între orele 12:00-19:30;
În recepția Ambulatoriului de specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina de luni până vineri între orele 07:00-20:00;
În locația de pe str. Drăgănești, nr. 3, de luni până vineri între orele 08:00-15:00;
Pe website-ul Spitalului Județean de Urgență Slatina accesând link-ul https://portal.spjslatina.ro/Programari-Online.

Regretăm disconfortul creat și îi asigurăm pe toți beneficiarii că întreprindem toate demersurile, astfel încât activitatea cabinetelor relocate să se desfășoare în condiții de calitate și siguranță.
Investițiile recente sunt dedicate creșterii calității serviciilor medicale oferite de Spitalul Județean de Urgență Slatina și își propun să ofere o experiență medicală superioară pentru comunitatea noastră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.