Acasă Actualitate Poliția Locală Slatina e în stradă!

Poliția Locală Slatina e în stradă!

163
În pofida unei campanii negative desfășurată în zona social media, Poliția Locală este vizibilă în spațiul public și nu numai. Acolo asigură climatul de ordine și liniște publică, atât de necesar unei comunități urbane aglomerate, cum este Slatina.
Efectivele Serviciului Public Direcţia Poliţia Locală Slatina continua și în această lună să desfășoare pe raza orașului activități ce au ca obiectiv principal combaterea săvârșirii actelor și faptelor de asigurarea ordinii publice, combaterea fenomenului de cerșetorie și a comerțului stradal neautorizat, precum și acțiuni de fluidizare a traficului.
Polițiștii locali din cadrul Serviciului Rutier, acționează permanent pe arterele principale ale municipiului pentru asigurarea unui trafic rutier cât mai fluid.
Polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică vor desfășura acțiuni ce vor viza identificarea și sancționarea cerșetorilor în zonele aglomerate ale municipiului (lacasuri de cult, piețe) vor desfășura acțiuni zilnice de menținere a ordinii publice în zona Târgului de Crăciun, situat în proximitatea Parcului Tineretului și în zona piețelor agroalimentare din muinicipiul Slatina.
În perioada 01.12.2019 – 15.12.2019, pentru nereguli constatate, polițiștii locali au aplicat un număr total de 114 sancțiuni contravenționale dintre care, cele mai multe au vizat abateri de la O.U.G. nr.195/2002, respectiv 95 sancțiuni contravenționale pentru opriri neregulamentare, staționare interzisă sau accesul interzis.
Conform prevederilor Legii 61/1991, au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale. Pentru nerespectarea prevederilor cuprinse în HCL nr.311/2018, au fost aplicate un număr de 12 sancțiuni contravenționale.
Astfel, totalul sancțiunilor aplicate a fost de 114:
– OUG 195/2002 : 95 sancțiuni
– HCL. Nr.311/2018: 12 sancțiuni
– Legea 61/1991: 7 sancțiuni contravenționale
– Cuantum total aplicat: 28.820 lei
– Solicitări 954 : 108
– Total autosesizări prin intermediul sistemului de monitorizare: 186
Articolul precedentMai bine la Piatra Olt. O inițiativă Nicușor Rada…
Articolul următorJEFUITORII DE ŢARĂ…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here