Acasă Actualitate Un fost pesedist, liberal pentru Slatina

Un fost pesedist, liberal pentru Slatina

262

Ceea ce devenise un secret al lui Polichinelle a fost deconspirat direct de la sursă. Mario de Mezzo, slătinean, revenit în acte de câteva zile, este candidatul PNL Slatina la primăria municipală pentru alegerile care vor avea loc în iunie 2020. Procedura internă a avut loc în seara zilei de luni, 2 septembrie 2019, iar prezentarea oficială, marţi 3 septembrie a.c.. Susţinerea publică a lui Viorel Dumitrescu, preşedinte PNL Slatina şi a lui Liviu Voiculescu, preşedinte PNL Olt, un prim pas în demersul lui de Mezzo de a ajunge primar al Slatinei. Principalele sale coordonate de campanie se încadrează în jurul ESE – economie, sănătate, educaţie.
Fără a-şi nega proiectele politice anterioare, candidatul de Mezzo recunoaşte că, între 2003 şi 2004, a fost mebru PSD (PDSR), a lucrat în primăria condusă de Gheorghe Păunescu, într-un departament de cultură, pe care l-a părăsit după câştigarea alegerilor de către Darius Vâlcov.
La prima ieşire în postura de canddiat, de Mezzo îl atacă pe deputatul liberal de Olt, Gigel Ştirbu, despre care spune că are probleme grave de imagine. Altfel, slătinenilor le transmite că poate produce, fără o presiune suplimentară pe actualul sector privat, un mecanism care să genereze 1500 de locuri noi, aducătoare de 1500 euro câştig net. Deocamdată, fără detalii.
Din pucnt de vedere politic, de Mezzo se va implica în campania alegerilor prezidenţiale pentru candidatul PNL, preşedintele în funcţie Klaus Iohannis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.