Acasă Actualitate Popete, agresor la câmpul mare. Poliţia şi Parchetul gândesc şi analizează

Popete, agresor la câmpul mare. Poliţia şi Parchetul gândesc şi analizează

21154

Scenariu cu repetiţie în estul judeţului Olt. Şi anul acesta, conflictul dintre Florea Popete, un fermier care nu suportă că i se spune cioban, şi proprietarii de culturi, îl readuce pe acesta în postura de agresor faţă fermierii care au culturi de toamnă înfiinţate în zonă.
Exact acum doi ani, Ziarul de Olt prezenta situaţia detaliată a unor fermieri afectaţi de păşunatul ilegal al ovinelor deţinute de Florea Popete pe culturile acestora. Reportajul a stârnit furia fermierului Popete, care venea şi spunea cât de nevinovat este el şi cât de răi sunt ceilalţi atunci când nu-l lasă să-şi facă de cap.
Anul acesta, situaţia degenerază, iar filmul ataşat arată clar cine este agresorul. În spatele filmului ar trebui să se vadă şi cine din istituţiile Poliţiei şi Parchetului Caracal nu iau măsuri.
Cele ce urmează nu mai au nevoie de nicio altă prezentare. Sunt dovada că România este statul eşuat. Popete este unul dintre cei care a făcut o gaură în fundul bărcii. Cele păţite de George Şofaru, fermier din zonă, sunt semnalul de alarmă şi dovada că legea parului este parte din Constituţie.

N.A. Agresiunea asupra maşinii, aşa cum se vede, este săvârşită de fiul acestuia, Popete Florian, un minor motivat de comportamentul deviant al tatălui său, cel care este cercetat într-o cauză de agresiune, beneficiază de lentoarea oganului de anchetă. Prea atent la detalii pentru a finaliza dosarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.