Acasă Actualitate Sindicaliştii de la ALRO, protest în faţa Ministerului Energiei

Sindicaliştii de la ALRO, protest în faţa Ministerului Energiei

23

Federaţia Sindicală a Siderurgiştilor METAROM, împreună cu Sindicatul Liber Aluministul, Sindicatul Liber Alro, Sindicatul Prelucrarea Aluminiului, Sindicatul Alro Product și Sindicatul Alum Tulcea organizează un miting de protest în data de 9 septembrie, între orele 11:00-13:00, în faţa sediului Ministerului Energiei, str. Academiei, nr.39-41, sector 1, București.

„Obiectul adunării publice îl constituie nemulțumirea salariaţilor față de creşterea preţului la energie și gaze naturale, precum și măcelul asupra industriei româneşti care deja a început la ALRO S.A Slatina prin închiderea de capacităţi precum şi disponibilizări ale personalului angajat. Opriți jaful, asasinarea industriei romanesti şi saracirea populației!
Solicităm emiterea de legi coerente și conforme cu realitatea din România în cel mai scurt timp care să salveze industria românească şi falimentul populaţiei.
Interesele României și poporului român sunt mai presus decât interesele Uniunii Europene sau a le oricărui alt stat! Nu vă jucaţi cu vieţile şi răbdarea noastră!”, se arată într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.