Acasă Actualitate Piatra Olt. Școala Gimnazială Piatra, reabilitată prin fonduri europene

Piatra Olt. Școala Gimnazială Piatra, reabilitată prin fonduri europene

17

Primarul oraşului Piatra Olt, Nicuşor Rada anunţă începerea lucrărilor de modernizare şi dotare a Școlii Gimnaziale Piatra. Până când lucrările se vor finaliza, elevii şcolii vor învăţa la Liceul Tehnologic.
„Am semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru reabilitarea, modernizarea și dotarea Școlii Gimnaziale Piatra – proiect derulat din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional.
De aceea, vă anunț că pe toată perioada lucrărilor, elevii care frecventau cursurile acestei unități de învățământ, vor face orele în sediul Liceului Tehnologic Piatra-Olt. Aici au cele mai bune condiții, elevii învățând în clase complet reabilitate și dotate.
Pentru a nu exista niciun inconvenient legat de transport, Primăria Piatra Olt pune la dispoziție microbuze școlare pe toate traseele necesare, astfel încât să nu existe nicio sincopă în procesul instructiv-educativ.
Așadar, debutul noului an școlar i-a regăsit pe toți elevii noștri într-o singură unitate de învățământ, cea a 𝐋𝐢𝐜𝐞𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐓𝐞𝐡𝐧𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐜.

Vă facem cunoscut traseul microbuzelor școlare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.