Acasă Actualitate Deputatul PSD Adrian Chesnoiu, prezent la Conferința Națională a Institutului Național de...

Deputatul PSD Adrian Chesnoiu, prezent la Conferința Națională a Institutului Național de Recuperare Medicină Fizică și Balneoclimatologie

23

Deputatul PSD Adrian Chesnoiu, a fost prezent astăzi, 25 aprilie, la Conferința Națională a Institutului Național de Recuperare Medicină Fizică și Balneoclimatologie. Adrian Chesnoiu anunță faptul că Institutul va prelua și va opera o nouă secție externă la Caracal, pusă la dispoziție de Primăria Caracal.

„Am avut bucuria să fiu astăzi prezent la Conferința Națională a Institutului Național de Recuperare Medicină Fizică și Balneoclimatologie cu care am reușit să stabilesc o colaborare excelentă de-a lungul timpului. Astăzi, am satisfacția să anunț că, în urma acestei colaborări, Institutul va prelua și va opera o nouă secție externă la Caracal, generos pusă la dispoziție de Primăria Caracal. Acest pas marchează o nouă etapă în dezvoltarea orașului și un beneficiu direct pentru persoanele care au nevoie de servicii de înaltă calitate și rigoare profesională. Acest parteneriat este dovada că succesul nu vine întotdeauna prin realizările individuale, ci mai degrabă prin eforturile colective și spiritul de echipă. Voi continua să susțin și să inițiez orice proiect de colaborare care aduce beneficii comunității pe care o deservesc”, se arată în postarea deputatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.