Acasă Actualitate Iulică Oane și-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar

Iulică Oane și-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar

44

Miercuri, 24 aprilie 2024, Iulică Oane, primarul orașului Corabia, însoțit de deputatul Emil Albotă, de candidații la funcția de consilier local și de biroul de conducere al organizației PSD Corabia, și-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar. Echipa PSD, alcătuită din specialişti în domeniile lor, oameni de toate vârstele, sunt uniți de o singură viziune, să demonstreze că prin muncă și implicare se obțin cele mai frumoase rezultate.

„Însoțit de domnul deputat Emil – Florin Albotă, de candidații la funcția de consilier local și de biroul de conducere al organizației PSD Corabia, primarul orașului Corabia, domnul Iulică Oane și-a depus astăzi candidatura pentru un nou mandat de primar al orașului Corabia. În echipa PSD, veți găsi nu doar nume pe o listă, ci specialişti în domeniile lor, oameni de toate vârstele, uniți de o singură viziune, să demonstreze că prin muncă și implicare se obțin cele mai frumoase rezultate.
O echipă puternică, formată din oameni harnici și frumoși la chip și suflet, care au demonstrat prin FAPTE, NU prin VORBE, că sunt cu mintea, sufletul și inima în slujba corăbienilor”
, se arată în postarea PSD Corabia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.