Acasă Actualitate Pistă de curse la Valea Mare

Pistă de curse la Valea Mare

24

Duminică, în jurul orei 17:30, un şofer care circula cu 183 de km/h, pe Drumul Național (DN) 65 – European (E) 574, în afara localității Valea Mare, a fost oprit de poliţişti, însă nu a rămas pe loc și a fugit de la fața locului.
Poliţiştii la-au oprit abia în Slatina, pe strada Piteşti. Acesta şi-a scuzat gestul prin faptul că avea o urgenţă medicală. Şoferul a fost amendat cu peste 2.000 de lei şi a rămas fără permis pentru următoarele cinci luni.

„Autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia se afla un bărbat, care, în momentul solicitării documentelor, a plecat de la locul opririi. În continuare, polițiștii rutieri au procedat la urmărirea autoturismului până pe strada Pitești, din municipiul Slatina, unde a fost oprit de polițiștii Poliției municipiului Slatina, solicitați în sprijin. La volanul autoturismului a fost identificat bărbatul, în vârstă de 42 de ani, din municipiul Caracal, județul Olt, care a părăsit locul opririi, invocând o urgență medicală a pasagerului din dreapta față”, se arată în comnicatul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.