Acasă Actualitate Lupul moralist din ograda PSD Olt… (I)

Lupul moralist din ograda PSD Olt… (I)

352
Alegerile prezidențiale au trecut. Unii încep deja să uite cine a fost cea mai iubită, cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă dintre academicieni… Până la primăvară, Viorica Dăncilă poate deveni, cel mult, o marcă de pateuri cu brânză. Destinul său politic s-a terminat în ziua când Liviu Dragnea a numit-o prim-ministru. Pierderea alegerilor prezidențiale a fost doar o chestiune de timp…
În echipa social-democraților au fost și mulți lupi moraliști. Oameni răsplătiți de partid, cu salarii ce depășesc pe cele ale unui medic cu gărzi pline într-o lună, cu mașină de serviciu, carburant plătit de stat (chiar și pentru concedii), uniforma din dotare. Ei s-au făcut că.. fac! Campanie pentru acest partid de la care au primit cât pentru câteva generații.
La Olt, vedeta incontestabilă, deschizătorul de listă, este Cătălin Matei. Inginerul silvic, descoperit acum vreo două decenii de Marin Diaconescu, în banca a 3-a de la geam, președinte pe la Tineret, pe la Balș, deputat în Parlamentul României, director în exercițiu al Direcției Silvice Olt.
Liberalii pot să-l și țină, căci pentru PSD, în comuna de care a răspuns, nu a câștigat, la cele două tururi de la prezidențiale, nici măcar experiență. În ambele dăți, victoria a fost a liberalilor. Categorică și fără comentarii! La turul II, spre exemplu, echipa pesedistă de la Iancu Jianu, supravegheată de Cătălin Matei, a obținut 32,05%, față de 67,95%, cât a avut președintele liberal Klaus Iohannis.
rămâne să vedem unde-l vor mai folosi pesediștii olteni pe Cătălin Matei la anul. La locale și parlamentare… Undeva unde să fie siguri că pierd, evident!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.