Acasă Actualitate A lovit şi a plecat

A lovit şi a plecat

143

Miercuri, 12 decembrie a.c., un şofer, de 48 de ani, din comuna Studina, a lovit, raza comunei, un bărbat de 39 de ani. Şoferul a părăsit locul accidentului, iar victima s-a prezentat la spital cu policontuzie prin accident rutier, fără a necesita internarea.
„În urma sesizării unității medicale, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Corabia au desfășurat activități în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.
Din primele verificări, a reieșit faptul că un conducător auto, în timp ce conducea o autoutilitară pe, la efectuarea virajului la stânga, ar fi acroșat ușor, , care s-ar fi aflat pe partea carosabilă. Conducătorul auto și-a continuat deplasarea către domiciliu, părăsind locul accidentului.
În urma activităților desfășurate de polițiști, a fost identificat conducătorul auto, ca fiind un bărbat, de 48 de ani, din comuna Studina, care a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Totodată, i-au fost recoltate probe biologice de sânge.
În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.”, se arată în comunicatul IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here