Acasă Actualitate Traficul de influenţă pentru permisul auto, taxat de procurori

Traficul de influenţă pentru permisul auto, taxat de procurori

280

În seara în care ministrul Justiţiei a decis că justiţia trebuie să primească un pumn în gură, procurorii de la Olt şi-au văzut de fişa postului. Au dispus luarea măsurii controlului judiciar faţă de trei bărbaţi: D.V. în vârstă de 54 de ani din mun. Slatina, jud. Olt, C.T. în vârstă de 57 de ani, domiciliat în com. Urzica, jud. Olt şi C.M. în vârstă de 43 de ani din com. Vădăstriţa jud. Olt, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de influenţă în formă continuată, complicitate la trafic de influenţă în formă continuată şi cumpărare de influenţă.

„În fapt, s-a reţinut că inculpatul D.V. a primit suma de 300 euro prin intermediul inculpatului C.T., de la cel de-al treilea inculpat, respectiv C.M., bani ce au fost daţi în schimbul traficării influenţei sale pe lână funcţionari din cadrul SPCRPCIV Olt, pentru a-i facilita fiicei acestui din urmă inculpat, obţinerea permisului de conducere, cu ocazia susţinerii probei practice a examenului din data de 18.10.2017 şi respectiv 16.02.2018. În realizarea aceleiaşi rezoluţii infracţionale, inculpatul D.V. a acceptat promisiunea de a primit o sumă de bani, prin intermediul inculpatului C.T.(care a şi primit, de altfel, banii), de la un alt cumpărător de influenţă, respectiv suspectul C.F. (care în prezent este plecat din ţară), bani care au fost daţi în schimbul traficării influenţei sale, pe lângă funcţionari din cadrul SPCRPCIV Olt, pentru a-i facilita fiicei sale obţinerea permisului de conducere auto, cu ocazia susţinerii probei practice a examenului din data de 01.11.2017”, spun reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Articolul precedent«În septembrie 2018, organizăm o nouă ediție a sărbătorii comunei Schitu, într-un an al centenarului, într-un an în care avem proiecte importante pentru toți cetățenii localității noastre!»
Articolul următorCaptură importantă: 37.840 de țigarete de contrabandă și 50 de litri de alcool etilic

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here