Acasă Actualitate Chinezu’ lichidează! Hotelul din Slatina e de vânzare!

Chinezu’ lichidează! Hotelul din Slatina e de vânzare!

1471

Chinezu’, pe numele său Marian Lazăr, un om de afaceri controversat, dar extrem de bogat. Fără prea multă școală, dar cu un simț nativ al banului, a reușit într-un timp scurt să acumuleze o avere impresionantă. Greu de estimat. Afaceri cu fier vechi, în vremea când acest comerț explodase pe relația acumulării en-detail, raportată la exportul masiv, pe piețele turcești, negoț cu betoane, atunci când se vindea pe liste de așteptare, i-au adus lui Lazăr faima de unul dintre cei mai bogați oamnei din județul Olt.

Numai că, uneori, puterea și banul deformează. Fără să aibă nevoie de necazuri, acesta și le-a căutat singur, iar în prezent ispășește o pedeapsă de 4 ani de închisoare, rezultată dintr-un dosar.. stupid. În labsența sa, afacerile merg prost. Sau, pur și simplu, împuterniciții acestuia se reorientează. Așa se face că Hotelul Prestige Central din Slatina, un complex de servicii în domeniu, situat ultracentral, e acum de vânzare. Clădirea, estimată la liber, ar valora câteva milioane bune de euro. Însă pe o piață hotelieră din Slatina unde nu mai e loc de aruncat un ac, valoarea de piață va fi mult mai mică decât investiția de acum câțiva ani.
Acum, rămâne de văzut dacă se va găsi cumpărător și ce ar putea să dezvolte acesta aici. Practic, orice investiție trebuie amortizată…

Articolul precedentStresul la locul de muncă
Articolul următorTribunalul Olt. Doi primari aşteaptă sentinţa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here