Acasă Actualitate Jurassic Park. Ileana Ghiță a eliminat-o pe Dida!

Jurassic Park. Ileana Ghiță a eliminat-o pe Dida!

404
 
Multă vreme, prietene nedespărțite, colege pe frontul dreptei de la Olt. O perioadă lungă în PNL, ulterior, din sacrificiu pentru popor, în partidul lui Tăriceanu. Chestia aia care îl motivează pe Ponta să spună că n-a murit USL-ul. Ileana Ghiță, actualmente la Prestații Sociale Olt, pusă acolo cu ajutorul neprecupețit al deputatului Gigel Știrbu, nu mai e prietenă cu Ioniță Gherghina (Dida), fost director la Șomaj, angajat, până mai ieri, în subordinea doamnei Ghiță, la Prestații Sociale.
 
Disputa dintre cele două a pornit de la un bărbat… Cătălin Davidescu. Fostul primar de la Scornicești, cândva director pe scaunul de azi al doamnei Ghiță. În fapt, e vorba de o adresă prin care instituția condusă de Ileana Ghiță vroia un punct de vedere referitor la starea de incompatibilitate a lui Davidescu dovedită de ANI. Ioniță Gherghina nu a mai suportat acest exces de zel al prietenei sale, de pe poziția de angajat pe postul vacantat prin plecarea lui Davidescu la Primăria Scornicești. La capătul unei explozii verbale, una dintre protagoniste și-a dat demisia cu demnitate și onoare. În nici un caz Ileana Ghiță.
 
Altfel, e posibil ca în situația când PNL-ul va ajunge la guvernare, Ileana Ghiță să-și reactiveze prietenia cu Gigel Știrbu. Două măsline, trei scobitori, o vorbă bună… Dar, până atunci, Ioniță Gherghina a arătat ce înseamnă demnitatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.