Acasă Cultură Florian Dumitrescu, omul Consiliului Județean, cu spatele la tradițiile culturale

Florian Dumitrescu, omul Consiliului Județean, cu spatele la tradițiile culturale

206
 
E trist! Toate eforturile făcute de cei care conduc astăzi Consiliul Județean Olt, pentru creșterea calității vieții celor peste 400 de mii de olteni, sunt anulate de responsabili de frunte din eșalonul al doilea.
 
Un exemplu este Florian Dumitrescu, directorul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Olt (SIC!) cel care, deși tocmai pentru asta este plătit și astfel își justifică salariul și celelalte privilegii conexe, a găsit de cuviință să trateze cu spatele festivalul Folcloric „Floare de Tei” de la Corabia.
O manifestare ajunsă deja la cea de-a XVI-a ediție, ce începe pe 29 mai, cu participarea a peste o mie de copii, din opt județe ale țării. Deși instituția condusă de Dumitrescu găsește bani pentru tot felul de expoziții și saloane ale unor artiști, mai mult sau mai puțin… artiști, pentru „Floare de tei” s-a pus cu spatele la adevăratele valori ale tradiției oltenești. N-au fost bani la buget, pare a fi explicația la îndemână. Dar pentru celelalte sindrofii, cum se poate?
 
N.A. Ce ar fi ca marți dimineața, Paul Stănescu să-l cheme la cabinetul președintelui Consiliului Județean, pe Florian Dumitrescu?! Pentru o discuție pe buget. Amănunțită. Surprizele le-ar avea, cu siguranță, președintele…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.