Acasă Actualitate Primăria Slatina. Anunţ important pentru 4367 de slătineni

Primăria Slatina. Anunţ important pentru 4367 de slătineni

105

Începând de astăzi, 18 decembrie, Primăria municipiului Slatina demarează acțiunea de distribuire a Tichetelor Sociale de Crăciun, operațiune ce se va derula prin intermediul Poștei Române. Astfel, din numărul total de 4419 cereri depuse inițial în acest sens de către persoanele vizate, respectiv persoane cu handicap grav/accentuat și pensionari cu un venit lunar net de maximum 1.200 lei, vor primi propriu-zis tichetele sociale menționate un număr de 4367 persoane.

Acțiunea de depunere a cererilor pentru tichetele sociale s-a derulat în perioada 28 septembrie – 23 octombrie, persoanele direct vizate având posibilitatea de a folosi în acest sens fie unul dintre cele zece puncte amenajate pe raza întregului oraș, fie prin poșta electronică la adresa: office@das-slatina.ro.
Tichetele sociale, în valoare cumulată de 100 lei/beneficiar, vor putea fi utilizate pentru achiziționarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.
Beneficiarii vor putea valorifica tichetele sociale în cadrul unui număr de 135 de unități comerciale de pe raza municipiului. Lista completă a acestor unități comerciale va fi atașată fiecărui tichet social ce va fi distribuit beneficiarilor. Totodată, lista respectivă este prezentată și în imaginile de mai jos, dar poate fi consultată online și pe site-ul Primăriei municipiului Slatina – www.primariaslatina.ro, rubrica „Informații de interes public”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here