Acasă Actualitate Pozitiv în suflet şi la test, Liviu Voiculescu a căzut în plasa...

Pozitiv în suflet şi la test, Liviu Voiculescu a căzut în plasa COVID-19

336

Preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu a anunţat, cu puţin timp în urmă, pe pagina de socializare, că a fost testat pozitiv la COVID-19. Acesta se află la izolare şi, calculând după calendar, se poate prezenta la vot pe 6 decembrie…

„Nimic nu te pregătește pentru momentul în care primești diagnosticul: POZITIV LA COVID. Nici micile stări inconfortabile, nici bănuielile, nici vaga suferință fizică, dublată poate de o frică de necunoscut.
Într-o perioadă în care întreaga mea preocupare se apleca asupra campaniei electorale în care m-am angajat, am căzut și eu în plasa întinsă cu atâta înverșunare de infecția pandemică și m-am alăturat tuturor celor care au dat și dau piept cu virusul. Sper doar să fiu suficient de puternic să-l îngenunchez repede, fără efort și fără sacrificii. Deocamdată sunt bine, în izolare, departe de toți fizic dar cu sufletul la fel de aproape ca și până acum.
Sunt optimist! Voi trece cu bine peste aceste momente și ne vom reîntâlni la fel de energici și hotărâți! Aveți grijă de voi!!”, scrie politicianul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here