Acasă Actualitate L-aţi văzut? A plecat de acasă şi nu s-a mai întors

L-aţi văzut? A plecat de acasă şi nu s-a mai întors

346

Poliţiştii olteni caută un tânăr care a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit până în prezent. Persoanele care deţin informaţii care să ajute la găsirea bărbatului sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

La data de 23 noiembrie 2020, în jurul orei 23.00, un bărbat, din municipiul Slatina a sesizat faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 16.00, cumnatul său, TUDOR IONUȚ CĂTĂLIN, de 34 ani, din municipiul Slatina, a plecat de la domiciliu sub pretextul că are de efectuat o operațiune bancară și nu a mai revenit.

Bărbatul prezintă următoarele semnalmente: înălțimea de 1,85 – 1,90 m, constituție atletică, părul tuns scurt de culoare șaten, ochii căprui, fără a avea semne distinctive.

În momentul plecării de la domiciliu, acesta purta o geacă neagră, din fâș, o pereche de blugi, pantofi sport albaștri, iar pe cap purta o șapcă albastră.

Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.