Acasă Actualitate Garanția continuității, la Bălteni! TUDOR MARINEAȚĂ – un primar pentru oameni!

Garanția continuității, la Bălteni! TUDOR MARINEAȚĂ – un primar pentru oameni!

976
DCIM100MEDIADJI_0053.JPG

«Dragi cetățeni ai comunei Bălteni,

           Sunt aici, acum, în faţa dumneavoastră, acelaşi om pe care-l cunoaşteţi de atât timp. Mă prezint cu aceeași uriașă responsabilitate cu care am fost învestit, atunci când ați decis să fiu primarul localității natale. Sunt cel care nu a ascuns niciodată adevărul şi v-a spus realitatea. V-am respectat şi vă respect în continuare!

Ca primar, mi-am pus toată experienţa profesională în slujba comunităţii. Astfel, am modernizat comuna Bălteni. Suntem pe drumul modernităţii şi vom merge până la capăt!
Am creat împreună istoria acestei comune, care a cunoscut avantajele modernizării și, pentru care, îmi doresc să continui să depun aceleași eforturi în dezvoltarea sa.
Împreună, uniţi, am schimbat faţa localității noastre. Nu a fost uşor, dar greutăţile le-am păstrat pentru mine. Pentru că nu îmi permit ca primar lucruri neterminate, candidez pentru un nou mandat, pentru a finaliza proiectele pe care le am pe agenda de serviciu.
Astăzi suntem o echipă în care ne regăsim toţi, cei de bine, din localitatea noastră.
Echipa puternică pentru următorii patru ani. Am primit respectul vostru, vă mulţumesc pentru el şi îl aveţi necondiţionat pe al meu, atunci când gândim pentru comuna noastră.
Vă cer, ca împreună, să continuăm să scriem istoria acestei localități. Să facem din Bălteni un loc în care copiii noștri cresc frumos și sănătos!
Sunt primarul dumneavoastră, la dispoziţia dumneavoastră!
Cu respect,
TUDOR MARINEAŢĂ,
primarul comunei Bălteni»
         
„Datoria unui primar este aceea de a asigura respectarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale cetăţenilor, de a le fi aproape și a pune în practică toate ideile și proiectele ce pot transforma în bine localitatea pe care o reprezintă.

În ceea ce mă privește, în decursul anilor, împreună cu echipa mea, am insistat și am căutat întotdeauna să ducem la bun-sfârșit acele obiective, majore, de care comuna Bălteni a avut, are și va avea nevoie”.

VOTAȚI MARINEAȚĂ TUDOR PRIMAR !

I. PROIECTE FINALIZATE
– Una dintre prioritățile unui edil trebuie să fie grija pentru copiii localității sale. Ei sunt viitorul comunității și tot ei reprezintă speranța zilei de mâine. De aceea, pentru ei, pentru tinerii din comuna Bălteni, am finalizat atât proiectul ce ține de «Amenajarea terenului multifuncțional de sport», cât și proiectul axat pe «Amenajarea unui loc de joacă pentru copii», dorindu-ne astfel să promovăm un stil de viață sănătos și, totodată, să investim în spații moderne pentru petrecerea timpului liber.
«Construire platformă betonată pentru amplasare de containere tip grup sanitar pentru Școala Gimnazială ,,Ion I. Graure” Bălteni», este un alt proiect important, implementat cu succes pentru elevii noștri care merită cele mai bune condiții în unitățile de învățământ în care își desfășoară activitatea.
«Susținerea Ansamblului folcloric ,,Bălteanca”» prin participarea la numeroase 
concursuri desfășurate la nivel național. Promovarea obiceiurilor și tradițiilor locale, prin dansul și portul popular, sunt și vor rămâne cartea noastră de vizită.
«Susținerea echipei de fotbal ,,Recolta Bălteni”», pentru că acordăm sportului importanța cuvenită. Mișcarea înseamnă sănătate, iar eu îmi doresc foarte mult ca tinerii comunei noastre, și toți cei cărora le place să facă sport, să se dezvolte în mod frumos, curat și sănătos!

II. PROIECTE ÎN DERULARE

«Modernizarea infrastructurii rutiere în comuna Bălteni, județul Olt», este încă un proiect important, pentru care am instat foarte mult. Siguranța cetățenilor din localitatea noastră, dar și a celorlalți participanți la trafic este importantă, iar pentru asta, o comună de nivel european, are nevoie de cele mai bune și sigure drumuri, cu toate marcajele și indicatoare necesare.
«Înființare drum acces depozit ecologic Bălteni», un alt obiectiv util, luând în calcul faptul că în comuna noastră se află cea mai importantă haldă a județului Olt.
«Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt, în perioada 2014 – 2020, aglomerare – Bălteni – Perieți – Schitu» – un proiect asumat, care în cel mai scurt timp va fi dus la bun-sfârșit. Este un proiect de care oamenii din comuna Bălteni și mediul înconjurător trebuie să beneficieze!
«Finalizarea Cadastrului și Cărții Funciare a terenului extravilan», un proiect amplu, aflat în derulare, un proiect pentru stabilirea corectă a drepturilor cetățenilor și facilitarea următoarelor acțiuni realizate în acest context.
«Acordarea de tablete elevilor», încă un proiect necesar pentru susținerea educației digitalizate, în contextul actual al pandemiei generale, care impune măsuri și reguli speciale. Este un obiectiv căruia eu și echipa mea îi acordăm mare atenție și pentru care facem tot ceea ce trebuie pentru a putea fi implementat cu succes.

III. PROIECTE DE VIITOR
– Pentru confortul şi siguranţa cetăţenilor din comuna Bălteni am făcut demersuri și vom putea implementa proiectul ce ține de «Modernizarea rețelei de iluminat public în comuna Bălteni, județul Olt», care beneficiază de un sprijin financiar de la bugetul Uniunii Europene, prin RO-ENERGY – ,,ÎMBUNĂTĂȚIREA EFICIENȚEI ENERGETICE”. Astfel, comuna noastră va dispune de cele mai bune condiții pe timp de noapte, iar costurile energetice vor fi reduse în mod semnificativ.
– Tot în domeniul siguranţei cetăţeanului, vom demara și proiectul de «Instalare a sistemului de supraveghere video», în locuri publice, în vederea protejării bunurilor și persoanelor din localitatea noastră.
– Drumurile comunei îşi au utilitatea lor importantă. De aceea, «Investiţia în infrastructură» a fost și va rămâne o prioritate. Astfel, în cel mai scurt timp vom finaliza asfaltarea ultimilor 3,5 km de drumuri comunale din Bălteni, județul Olt.
– Așa cum spuneam, educaţia este unul dintre pilonii importanţi ai societăţii noastre. Pentru acest lucru trebuie acordată, întotdeauna, întâietate, fapt pentru care consider necesar obiectivul ce ține de «Înființarea unei Grădinițe în satul Bălteni».
«Înființarea sistemului de distribuție a gazelor naturale, prin asocierea intercomunitară Valea Mare-Bălteni-Perieți», astfel încât și cetățenii din comuna Bălteni să poată beneficia de cele mai bune condiții, așa cum se întâmplă, în general, cu cei de la oraș.
«Cadastrul și Cărtea Funciară a terenului intravilan» din comuna Bălteni. Proiect pentru care s-au făcut toți pașii necesari și care, odată implementat, va reprezenta un mare avantaj pentru cetățenii localității noastre.
«Concesionarea unei suprafețe de 1.800 mp, pentru amenajarea unei platforme necesare amplasării unui cântar-basculă», încă un proiect util din seria celor ce sunt și vor mai fi pentru comuna Bălteni și oamenii gospodari care muncesc și locuiesc aici.

VOTAȚI PENTRU DEZVOLTAREA COMUNEI BĂLTENI !

Guvernarea PSD – Obiective îndeplinite
– Creșterea pensiilor;
– Dublarea alocațiilor;
– Creșterea salariilor profesorilor și majorarea istorică a veniturilor medicilor și asistenților;
– Transport gratuit pe calea ferată pentru toți studenții din România;
– Eliminarea a 102 taxe și impozite;
– Sprijin pentru fermieri și dezvoltarea sistemului antigrindină și de creștere a precipitațiilor;
– Reducerea TVA la pâine și produse alimentare de bază;
– Reducerea TVA la 19% de la 24%;
– Creșterea plafonului de la care pensionarii pot beneficia de medicamente compensate 90%.

VOTAȚI CANDIDAȚII PARTIDULUI SOCIAL DEMOCRAT !

Realizat la comanda Partidului Social Democrat Olt,
Executat de SC REX MEDIA PRESS SRL.
CMF 21200019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.