Acasă Actualitate Dormiți liniștiți! Poliția din Drăgănești-Olt sforăie pentru dumneavoastră…

Dormiți liniștiți! Poliția din Drăgănești-Olt sforăie pentru dumneavoastră…

303
        Să nu se gândească cineva să se atingă de drepturile lor. Imediat iese la televizor Dumitru Coarnă și apără poporul polițist din România. Au normă de hrană. Au haină de la stat. Au salarii. Au pensii speciale. Au de toate… Dar, nu au și simțul răspunderii. În unele cazuri!
Cum este cel de la Drăgănești-Olt, acolo unde, în centrul orașului, un loc de joacă amenajat pentru copii a fost făcut praf de vandalii timpurilor noastre. O lucrare ce a necesitat timp, iar în această perioadă, într-un oraș în care oamenii se cunosc cu toții între ei, niciun polițist nu a trecut prin zonă. În cazul ăsta, nu ar mai fi nimic de spus, decât de arătat…

„Așa arătau de dimineață (06.01.2020) locurile destinate pentru joaca celor mici. Persoane rău intenționate le-au vandalizat punând în pericol siguranța copiilor noștri. Comiterea de acte de distrugere se sancționează cu amendă, iar vinovații sunt obligați să achite și contravaloarea lucrărilor de reparații sau, după caz, de înlocuire a echipamentelor pe care le-au distrus. Cine sunt autorii unor astfel de acte antisociale? Dacă îi cunoașteți, vă rugăm să sesizați la primărie, astfel încât echipajele poliției să poată interveni pentru prinderea făptașilor”, se menționează pe «Orașul Drăgănești-Olt», pagina de socializare pe care apar și pozele cu urmele dezastrului făcut de huligani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.