Acasă Actualitate La Brebeni, după cinci luni…

La Brebeni, după cinci luni…

248

În cazul bărbatului din Valea Mare care, acum cinci luni, şi-a bătut unchiul şi mătuşa, din Brebeni, a fost arestat, informează Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt. În urma loviturilor, unchiul bărbatului a murit.
„Precizăm că, persoana reţinută a fost inclusă, încă de la început, în cercul de suspecţi şi este nepotul, pe linie maternă, a uneia dintre persoanele vătămate.
În fapt, s-a reţinut că, în seara de 02.11.2018, inculpatul G.I.G., din com. Valea Mare, jud. Olt, a pătruns fără drept, în locuinţa persoanelor vătămate D.I şi V.P.I., din com. Brebeni, sat Brebeni, jud. Olt, unde a exercitat acţiuni de agresiune fizică asupra acestora, lovindu-le în zona capului şi a corpului, ocazie cu care i-a sustras primei persoane vătămate un portmoneu, pe care îl avea într-un buzunar al hainei şi în care se aflau aproximativ 600 de lei.
Actele de agresiune exercitate de către autor s-au soldat cu decesul uneia dintre persoanele vătămate, precum şi cu cauzarea de leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare 40-45 zile de îngrijiri medicale, în cazul celei de-a doua victime.
Urmează ca în cursul zilei de mâine, 03.04.2019, să se solicite judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt arestarea preventivă a inculpatului G.I.G, pentru o perioadă de 30 de zile.”, se arată în comunicatul de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.