Acasă Economic O nouă provocare pentru directorul Marin Gubandru: ASIROM Vienna Insurance Group, sediu...

O nouă provocare pentru directorul Marin Gubandru: ASIROM Vienna Insurance Group, sediu nou în Slatina

591

Joi, 24 aprilie 2014, la orele prânzului, în Slatina, pe bulevardul Nicolae Titulescu, nr. 47 A, Agenţia de Asigurări ASIROM Vienna Insurance Group (ASIROM VIG) şi-a extins domeniul de activitate prin inaugurarea unui sediu modern, în municipul reşedinţă de judeţ.

Invitaţi de seama la un eveniment major
La evenimentul amintit au participat: Mariana Diaconescu, preşedintele ASIROM Vienna Insurance Group, membrii marcanţi din conducerea companiei respective, Marin Gubandru, director de vânzări Sucursala Dolj-Olt ASIROM, Dragoş Călin – membru directorant şi, respectiv, Dan Tudoroiu, director reţea vânzări Bucureşti, dar şi pe regiunea Sud-Vest ASIROM. De asemenea, au fost prezenţi şi oficiali ai judeţului Olt, în frunte cu preşedintele Consiliului Judeţean, Paul Stănescu, numeroşi parlamentari şi primari olteni, reprezentanţi ai societăţilor de brokeraj, oameni de afaceri, principalii clienţi şi parteneri ai sucursalei Dolj-Olt…
Preşedintele ASIROM, Mariana Diaconescu are încredere în potenţialul echipei de la Olt
Referitor la evenimentul din 24 aprilie, după ce a tăiat panglica de inaugurare a noului sediu amenajat în Slatina, Mariana Diaconescu, preşedintele ASIROM Vienna Insurance Group, a precizat:
„Pentru noi este un moment deosebit şi suntem incantaţi să ne aflăm aici, la inaugurarea noului sediu al ASIROM Vienna Group. Ne punem foarte mari speranţe în dezvoltarea activităţii de asigurări pe care noi o dezvoltăm în acest judeţ şi vreau să vă anunţ că strategia noastră pe termen lung presupune o reţea teritorială puternică, fapt pentru care sediile noi şi moderne deschise în anumite locaţii vin să susţină această strategie”.
Mai mult decât atât, dorind să sublinieze rolul şi importanţa noului sediu deschis în municipiul reşedinţă de judeţ, preşedintele ASIROM Vienna Insurance Group a mai adăugat: „Serviciile de calitate pe care le oferim clienţilor noştri încep de la intrarea în fiecare agenţie ASIROM şi continuă pe parcursul întregii valabilităţi a contractului de asigurare”.

Marin Gubandru, omul potrivit la locul potrivit
La rândul său, Marin Gubandru, directorul de vânzări al ASIROM pe Sucursala Dolj-Olt, atent la detalii şi foarte încrezător, a ţinut să adreseze câteva cuvinte invitaţilor prezenţi şi, totodată, să evidenţieze o parte din planurile de viitor ale agenţiei din bulevardul Nicolae Titulescu, nr. 47 A:
„Le mulţumesc tuturor celor prezenţi, celor implicaţi şi celor care ne sunt aproape. Aşa cum se ştie, ASIROM este o companie de tradiţie în România, cea mai mare în domeniu, iar perspectivele pe care le are compania sunt foarte bune, sunt perspective de dezvoltare, mai ales în zona de sud a ţării. De aceea, dorinţa noastră, a tuturor, dar, în special, a mea şi a colectivului pe care l-am creat este, în mod fundamental, să reluăm asigurările către persoanele fizice. De asemenea, ne dorim să sporim forţa de vânzare. Doar aşa vom reuşi să facem consilieri de vânzări şi agenţi de vânzări în mediul rural”.

Şeful administraţiei judeţene are încredere în serviciile oferite de ASIROM
Prezent la evenimentul de joi, încântat de cele văzute la faţa locului, dar şi de faptul că ASIROM VIG a ales să-şi deschidă o nouă agenţie la Slatina, Paul Stănescu, preşedintele de la Consiliul Judeţean Olt şi-a exprimat aprecierea şi totodată susţinerea pentru noua locaţie a uneia din cele mai mari companii de asigurări din ţara noastră: „Este un moment de bucurie pentru judeţul Olt. Una dintre cele mai mari companii de asigurări din ţară, poate cea mai mare, îşi deschide o nouă agenţie la Slatina, iar noi, ca autorităţi locale, fără reţineri, vom oferi tot sprijinul legal şi necesar. Cunoscându-l pe domnul Gubandru, un om cu spirit de iniţiativă şi un manager foarte bun, sunt convins că reuşita va fi garantată aici, în Olt. Pe de altă parte, pentru noi, orice loc de muncă e binevenit şi asta nu poate decât să ne bucure”.

Ce trebuie să ştim despre ASIROM Vienna Insurance Group
ASIROM este compania de asigurări cu tradiţie în ROMÂNIA, una care, de peste două decenii, le oferă românilor confortul şi siguranţa de care au nevoie. Mai mult decât atât, ASIROM este, înainte de toate, o companie care oferă soluţii viabile clienţşilor săi, adaptându-şi produsele şi tarifele la tendinţele pieţei şi respectându-şi astfel obligaţiile asumate prin contractele de asigurare.
În altă ordine de idei, trebuie ştiut faptul că, începând cu anul 2007, ASIROM s-a alăturat Grupului Vienna Insurance, lider pe piaţa de profil din Europa Centrală şi de Est… De altfel, Vienna Insurance este compusă din aproximativ 50 de companii, din 25 de ţări, formând astfel un Grup cu tradiţie, brand-uri puternice şi relaţii apropiate cu toţi clienţii săi. Nu, în ultimul rând, cu peste 24 de mii de angajaţi, trebuie ştiut că Vienna Insurance Group este lider incontestabil pe pieţele cele mai importante din portofoliu, fiind compania cu cel mai bun rating al indicelui ATX de pe piaţa bursieră austriacă, listat şi în Prague Stock Exchange.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.