Acasă Actualitate Nou bloc cu 20 de apartamente dedicat tinerilor din Drăgănești-Olt

Nou bloc cu 20 de apartamente dedicat tinerilor din Drăgănești-Olt

74

Emanuel Oproiu, directorul general al ANL (Agenției Naționale pentru Locuințe) anunță construirea unui nou bloc cu 20 de apartamente dedicat tinerilor din Drăgănești-Olt.
Ieri, 15 martie, primarul Marian Viorel Tudorică, a avut o întâlnire cu Emanuel Oproiu pentru a discuta despre noul proiect. Acesta va fi construit pe strada Morii, nr. 3, din localitate.

 

„Mă bucur să vă anunț că, în cursul acestei zile, m-am întâlnit cu primarul localității Drăgănești Olt, domnul Marian Viorel Tudorică, pentru noul proiect ce se va dezvolta în localitatea Drăgănești Olt, Str. Morii, nr. 3. Proiectul a primit avizul tehnico-economic și în următoarea perioadă vor avea loc procedurile privind proiectarea și execuția blocului cu 20 de apartamente.”

„Promovarea acestui obiectiv de investiție în cadrul programului de construcție a locuințelor destinate închirierii pentru tineri, derulat de ANL, are o semnificație aparte atât din perspectiva socială, cât și din cea urbanistică, oferind soluții de locuire pentru tinerii cu resurse financiare limitate. Avem încredere deplină în echipa noastră, în autoritățile locale și în toți cei implicați pentru finalizarea cu succes a proiectului”, a transmis directorul general al ANL, Emanuel Oproiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.