Acasă Actualitate Deputatul PSD Adrian Chesnoiu și primarul Doldurea prezenți în Parcul „Constantin Poroineanu”....

Deputatul PSD Adrian Chesnoiu și primarul Doldurea prezenți în Parcul „Constantin Poroineanu”. S-a discutat despre reabilitarea parcului prin fonduri europene în valoare de 6 milioane de euro

74

Deputatul PSD Adrian Chesnoiu și primarul Doldurea au fost prezenți în Parcul „Constantin Poroineanu” din Caracal. S-a discutat despre reabilitarea parcului prin intermediul fondurilor europene în valoare de aproximativ 6 milioane de euro.
„Este locul unde mi-am pertrecut o mare parte din copilărie, alături de prieteni și colegii de școală”, declară deputatul Chesnoiu.

„Am discutat cu domnul primar Ion Doldurea, despre proiectul de investiții și reabilitare a parcului nostru prin intermediul fondurilor europene accesate în valoare de aproximativ 6 milioane de euro”.

Municipiul Caracal se mândrește cu Parcul „Constantin Poroineanu”, al treilea parc natural ca dimensiune din Europa.

„Am convenit împreună să punem în valoare zonele până acum inaccesibile din parc dar în același timp să păstrăm nealterată unicitatea sa, iar lucrările de reabilitare să nu afecteze din starea sa naturală, o bogăție inestimabilă a orașului nostru!”, a mai transmis deputatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.