Acasă Actualitate A fost validată candidatura lui Emanuel Oproiu la funcția de Președinte al...

A fost validată candidatura lui Emanuel Oproiu la funcția de Președinte al Consiliului Județean Olt, din partea PNL

112

Sâmbătă, 16 martie, Partidul Național Liberal a validat deciziile adoptate în Biroul Politic Județean, în cadrul ședinței Comitetului Director Județean al Filialei Olt. La ședință au participat deputatul Gigel Știrbu, președintele PNL Olt, prim-vicepreședinții PNL Olt, Marian Vasile, primarul comunei Studina, Daniel Tudor, primarul orașului Scornicești, Mario De Mezzo, prefectul județului Olt și Emanuel Oproiu, directorul ANL. Candidatura lui Emanuel Oproiu la funcția de Președinte al Consiliului Județean Olt, din partea PNL, a fost validată. A fost, de asemenea, validată candidatura lui Mario De Mezzo la funcția de Primar al Municipiului Slatina.

„Astăzi, la Slatina, a avut loc ședința Comitetului Director Județean al Filialei Olt a Partidului Național Liberal. În cadrul evenimentului au fost validate deciziile adoptate în Biroul Politic Județean.
De asemenea, a fost validată candidatura domnului Ionel Emanuel Oproiu la funcția de Președinte al Consiliului Județean Olt, din partea PNL, alături de candidatura domnului Mario De Mezzo la funcția de Primar al Municipiului Slatina.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.