Acasă Cultură Lansare de carte: „ULTIMUL AMURG”. Autor – Valerian Iliescu

Lansare de carte: „ULTIMUL AMURG”. Autor – Valerian Iliescu

86

În ziua de 23.11.2023, orele 16.00, gazdă – Biblioteca Județeană Olt, a avut loc un prestigios eveniment și anume, lansarea cărții „Ultimul Amurg”, autor fiind distinsul domn comisar șef în rezervă-scriitor, Valerian Iliescu. Evenimentul s-a desfășurat în prezența unui public numeros – format din foști colegi – respectiv, polițiști și colegi – scriitori membrii în Liga scriitorilor Olt.
Deschiderea a fost făcută de distinsa doamnă, lector – dr.scriitor și jurnalist, Marineanu Ștefania, care a relatat în rezumat acțiunea romanului, după care a urmat autorul romanului, domnul – comisar șef în rezervă – scriitor, Valeriu Iliescu, care ne-a descris pe scurt acțiunea romanului domniei sale, luând cuvântul inginer – Victor Constantin iar după domnia sa, domnul preot – scriitor – critic literar, Valentin Catană.
Toți participanții au avut deosebita plăcere să primească din partea autorului cele două volume ale romanului, „Ultimul amurg”, însoțite de autograful acestuia. Romanul descrie o minunată poveste de dragoste și război, unde ca erou principal este chiar străbunicul autorului, care a făcut parte și din Garda Reginei Maria, viața interbelică a satului romanesc cu autenticitatea sa, dar și o minunată poveste de dragoste.
Vă îndemn să o citiți, iar distinsului comisar șef-scriitor, Valeriu Iliescu mult, mult succes și viață lungă și frumoasă!
Felicitări din inimă!

Cecilia Tatiana Simionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.