Acasă Actualitate Tânăr de 19 ani din Găneasa, cercetat pentru uciderea violentă a mamei...

Tânăr de 19 ani din Găneasa, cercetat pentru uciderea violentă a mamei sale

61

O femeie, în vârstă de 43 de ani, din comuna Găneasa, a fost găsită moartă, de către soțul acesteia. În urma autopsiei medico-legale, s-a constat faptul că moartea femeii a fost violentă, iar cercetările ulterioare, efectuate de către specialiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, au stabilit faptul că, în seara zilei de 21 noiembrie, femeii de 43 de ani, i-ar fi fost aplicate mai multe lovituri cu pumnii, în zona toracică, de către fiul acesteia, în vârstă de 19 ani.

„La data de 22 noiembrie 2023, în jurul orei 10:30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către un bărbat, din comuna Găneasa, județul Olt, cu privire la faptul că a găsit-o pe soția sa decedată în locuință. La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Găneasa, care, din primele verificări, a identificat trupul neînsuflețit al unei femei de 43 de ani, din comuna Găneasa, județul Olt. Trupul femeii a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina în vederea efectuării autopsiei, pentru stabilirea cauzei decesului. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs decesul. În urma efectuării autopsiei medico-legale, s-a constat faptul că moartea femeii a fost violentă, iar între leziuni și deces există legătură directă de cauzalitate. Având în vedere concluziile medico-legale, a fost anunțat Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, care a preluat cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.
Sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, o echipă complexă de cercetare din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, a stabilit faptul că, în seara zilei de 21 noiembrie 2023, pe fondul unui conflict spontan, femeii de 43 de ani, din comuna Găneasa, județul Olt, i-ar fi fost aplicate mai multe lovituri cu pumnii, în zona toracică, de către fiul acesteia, în vârstă de 19 ani, din aceeași localitate, femeia fiind găsită decedată de către soțul său, în dimineața zilei următoare”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.