Acasă Actualitate Finala fazei județene a Cupei României la fotbal. Oltul Curtișoara, campioană meritată!

Finala fazei județene a Cupei României la fotbal. Oltul Curtișoara, campioană meritată!

48
       După ce în urmă cu aproximativ o săptămână reușise să câștige, la pas, campionatul de fotbal din Liga a IV-a, Oltul Curtișoara, una dintre cele mai bune și spectaculoase echipe ce activează astăzi în județul Olt, a reușit să se impună și în finala județeană a Cupei României pe care a disputat-o în compania celor de la ACS Caracal, pe stadionul „1 Mai” din Slatina.
Într-o atmosferă emoționantă, cauzată de trecerea în neființă a celui care a fost Marius Popa, directorul Centrului de Copii şi Juniori al CSM Slatina și, totodată, un apropiat frecvent al echipei curtișorene, jocul dintre cele două combatante a debutat furtunos, cu acțiuni la ambele porți, cu goluri și alte ocazii ce au făcut deliciul celor care au fost prezenți la meci.
Astfel, după ce caracalenii au deschis scorul, în urma unui penalty, curtișorenii au reușit să întoarcă tabela, dar rezultatul la pauză a fost egal: 2-2. În partea a doua, echilibrul a persistat, echipele au fost ceva mai precaute, dar sorții le-au fost în cele din urmă favorabili băieților din Curtișoara care au mai punctat o dată, suficient pentru a se impune cu 3-2.
Prin victoria obținută, se poate spune că echipa ce activează la marginea orașului reședință de județ, și alături de care primarul comunei Curtișoara, Gheorghe Gănescu a fost neîncetat aproape, a reușit eventul – Cupă, Campionat, mergând încrezătoare la barajul de promovare care o poate duce în cea de-a III-a Ligă, acolo unde pretențiile sunt mult mai mari, iar afirmarea tinerilor fotbaliști se poate face mult mai ușor.
În altă ordine de idei, de reținut că în meciul cu cei de la Caracal, Iulian Mitrache și Ion Pîrvulescu, antrenorii formației din Curtișoara, au început cu Stănciulescu în poartă și jucătorii de câmp: Nichita, Ungureanu, Răcăleanu, Covercă, Neagoe, Preda, Tudor, Bîră, Jianu, Andronache.
De văzut ce le rezervă viitorul, dacă echipa din Curtișoara va reuși sau nu să promoveze, dar ce rămâne în urma sezonului recent încheiat este ambiția cu care toți jucătorii au evoluat, seriozitate cu care aceștia s-au pregătit și disciplina tactică cu care antrenorii i-au îndrumat în drumul spre victorie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.