Acasă Actualitate E nevoie de sânge la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Medicii fac...

E nevoie de sânge la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Medicii fac apel la cetăţeni

46

Atât conducerea, cât şi cadrele medicale ale Spitalului Județean de Urgență Slatina fac un apel către toți cei care doresc să vină în ajutorul pacienților care au nevoie de transfuzii sanguine. Donatorii de sânge sunt rugați să se prezinte la Centrul de Transfuzii Sanguine Slatina din strada Ecaterina Teodoroiu, nr.28, de luni până vineri, între orele 8,00-12,00.
În ultima lună, Spitalul Județean de Urgență Slatina s-a confruntat cu o nevoie acută de sânge, numeroși pacienți internați în secțiile oncologie, ortopedie, terapie intensivă etc., necesitând transfuzii sanguine.
„Lipsa de sânge este unul dintre obstacolele pe care pacienții oncologici, hematologici și cei propuși pentru intervenții chirurgicale majore, în special ortopedice, le întâmpină, atunci când trebuie sa continue tratamentul specific.
De multe ori, managementul terapeutic al pacientului este temporizat datorită valorilor modificate ale analizelor sanguine, astfel că, nu de puține ori, un pacient are nevoie de transfuzie de sânge, pentru a putea iniția sau continua tratamentul de specialitate.”, spune managerul interimar al SJU Slatina, Angela Nicolae.

Articolul precedentDupă câteva zile pe zero. Puţine cazuri la Olt
Articolul următorÎn capitala Romanaţiului. Festivalul de Teatru „Ştefan Iordache”, la cea de-a XI-a ediţie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here