Acasă Actualitate Comisie de control la Ambulanţa Olt, condusă de subprefectul Nicolae Hristescu

Comisie de control la Ambulanţa Olt, condusă de subprefectul Nicolae Hristescu

215

În urma depistării focarului de infecţie cu noul coronavirus la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt, prefectul judeţului, Florin Homorean, a cerut Ministrului Sănătăţii să trimită Corpul de Control în teren. Solicitarea nu a fost ascultată, iar astăzi, prefectul a constituit o comisie mixtă din care vor face parte reprezentanți ai Instituției Prefectului Județul Olt, Direcției de Sănătate Publică Olt, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt şi Inspectoratului Teritorial de Muncă Olt.
Comisia este condusă de Nicolae Hristescu, un om cu o bogată experienţă în domeniul administrativ, în trecut viind inspector de muncă în cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Olt

„Drept urmare astăzi, 25.05.2020, a fost emis Ordinul Prefectului nr. 170/25.05.2020 pentru constituirea acestei comisii de verificare care va fi condusă de domnul subprefect Nicolae Hristescu. Activitatea comisiei se va desfășura în perioada 26-28 mai 2020. Datele verificării efectuate vor fi aduse la cunoștința Ministerului Sănătății si vor fi făcute publice”, se arată în comunicarea oficială.

19 angajaţi ai Ambulanţei Olt sunt infectaţi cu noul coronavirus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.