Acasă Actualitate Ministrul Barbu, alături de Cristian Niță la depunderea candidaturii pentru Primăria Morunglav

Ministrul Barbu, alături de Cristian Niță la depunderea candidaturii pentru Primăria Morunglav

32

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a fost sâmbătă, 27 aprilie 2024, alături de Cristian Niță la depunderea candidaturii pentru Primăria Morunglav.
„Este un nou început pentru mine și un angajament în fața dumneavoastră pentru modernizarea comunei noastre”, declară Niță.
„Cristian Niță, candidatul PSD la Primăria Morunglav, un tânăr fermier, un tânăr întreprinzător care așa cum a reușit să dezvolte o afacere în agricultură, la fel va moderniza și comuna Morunglav”, declară ministrul Barbu.

„Mi-am depus în această dimineață candidatura pentru mandatul de primar! Este un nou început pentru mine și un angajament în fața dumneavoastră pentru modernizarea comunei noastre! Am alături o echipă dedicată aceluiași principiu, transparența, eficiența care vă pune pe dumneavoastră, cetățenii în prim plan. Vă sunt recunoscător pentru încrederea acordată și vă invit să dezvoltăm împreună comuna noastră. Mulțumesc întregii echipe PSD OLT, domnului Ministru al Agriculturii, Florin Barbu și conducerii Consiliului Județean Olt pentru sprijinul constant!”, este declarația lui Cristian Niță.

„Îmi place să conving și să susțin tinerii fermieri să intre în politică și să candideze în localitățile unde au muncit și au investit! Și acum, în 2024, sunt alături de Cristian Niță, candidatul PSD la Primăria Morunglav, un tânăr fermier, un tânăr întreprinzător care așa cum a reușit să dezvolte o afacere în agricultură, la fel va moderniza și comuna Morunglav! Mult succes, Cristian, sunt alături de tine! UNIȚI PENTRU VIITOR, UNIȚI PENTRU MORUNGLAV!”, este mesajul ministrului Barbu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.