Acasă Actualitate Ministrul Barbu s-a aflat în ziua de Florii printre legumicultorii din Izbiceni

Ministrul Barbu s-a aflat în ziua de Florii printre legumicultorii din Izbiceni

30

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Florin Barbu, a fost prezent duminică, 28 aprilie, în ziua de Florii printre legumicultorii din Izbiceni.
Alături de acesta s-a aflat primarul Marian Gulie și deputatul Emil Albotă. Împreună, au purtat discuții cu fermierii prezenți despre dezvoltarea comunei Izbiceni. Legumicultorii au primit informația că în 2025, va fi inaugurat Centrul de Colectare din Izbiceni, acesta asigurând o piață de desfacere din care vor fi eliminați intermediarii.

„De Florii, printre legumicultorii din sudul județului Olt, la Izbiceni unul dintre cele mai importante bazine legumicule din țară! Alături de primarul nostru Marian Gulie și de colegul meu, deputatul Emil Albotă, am stat de vorbă cu fermierii despre cum putem dezvolta atât comuna Izbiceni, cât și agricultura din sudul județului. Și pentru că în zi de sărbătoare se aduc vești bune, pe lângă proiecte și programe pentru susținerea fermierilor, le-am spus legumicultorilor că, în 2025, vom inaugura Centrul de Colectare din Izbiceni și că le vom asigura o piață de desfacere din care vor fi eliminați intermediarii. Munca lor va fi valorificată la prețul corect pentru că a venit timpul să producem românește, să cumpărăm românește și alegem românește. Continuăm împreună, pentru Izbiceni!”, este mesajul ministrului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.