Acasă Actualitate Drumuri blocate în judeţul Olt

Drumuri blocate în judeţul Olt

210

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Olt anunţă, prin buletinul de presă, că mai multe drumuri din judeţ sunt închise sau blocate. Asstfel, în această dimineaţă, din cauza viscolului, DJ 641, pe tronsonul Caracal-Cezieni, este închis, iar alte tronsoane sunt blocate, cum ar fi: DJ 653 – Crăciunei-Stoicănești, DJ 679 – Văleni-Mihaiești, DJ 546 A – Văleni-Stoicănești, DJ 546 B – Potcoava-Movileni, DJ 703 – Tufeni – limită cu județul Teleorman.

De asemenea, în această dimineaţă, pompierii slătineni, au intervenit, cu o autospecială pentru transport personal și victime multiple (ATPVM) și un autocamion de intervenție, pe DJ 546 D, între localitățile Milcovu din Deal și Ulmi, la un autobuz blocat din cauza viscolului.
„Echipajul ATPVM a preluat șapte persoane, trei femei și patru bărbați, care vor fi transportate către municipiul Slatina. Tronsonul din DJ 546 D, între localitățile Milcovu din Deal și Ulmi a fost blocat pentru deszăpezire. Au acţionat utilaje de la societatea de deszăpezire și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Milcov”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.