Acasă Actualitate Poliția ne informează!

Poliția ne informează!

161
La data de 17 februarie a.c., pe strada Fundeni, din orașul Piatra-Olt, a fost depistat un bărbat, de 45 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără plăcuţe de înmatriculare și fără a poseda permis de conducere.
În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că autoturismul figurează cu certificatul de înmatriculare reţinut şi plăcuţele cu numerele de înmatriculare retrase, iar la testarea alcoolscop a rezultat o concentrație de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe. În aceeași zi, pe Drumul Național 6, în comuna Dăneasa, a fost depistat un bărbat, de 42 de ani, din comuna Mavrodin, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație alcoolică de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.
La data de 08 februarie a.c., o femeie de 89 ani, din comuna Gostavățu, a sesizat faptul că, în perioada 27 ianuarie–08 februarie a.c., din locuința acesteia au fost sustrase electrocasnice, în valoare de aproximativ 2000 lei.
În urma activităților efectuate de polițiștii Postului de Poliție Gostavățu, la data de 17 februarie a.c., a fost reținut un tânăr de 21 de ani, din municipiul Caracal, bănuit de furtul bunurilor.
Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.