Acasă Actualitate Criticat de statul paralel, Florin Barbu, directorul ANIF, excelenţă de la Guvern

Criticat de statul paralel, Florin Barbu, directorul ANIF, excelenţă de la Guvern

953

Florin Barbu, directorul Agenţiei Naţionale pentru Îmbunătăţiri Funciare, criticat dur de unii şi de alţii, fialt de un stat paralel cu munca şi realizările la purtător, a primit o recunoaştere a activităţii acestuia în fruntea uneia dintre cele mai eficiente subsidiare a Ministerului Agriculturii. Guvernul României i-a oferit acestuai o diplomă de excelenţă pentru anii de activitate 2017-2019.
„Mulțumesc Guvernului României pentru Diploma de Excelență acordată în semn de recunoaștere pentru rezultatele obținute în activitate în anii 2017-2019. În toată această perioadă, ANIF a depus toate eforturile astfel încât programul național de reabilitare a infrastructurii de irigații sa fie cu lucrările la zi, iar fermierii să poată beneficia de apa pe cele 1.4 milioane de hectare promise pentru acest an. Aceste rezultate se datorează întregii echipe ANIF, o echipa de profesioniști, care și-a propus să aducă la viață unul dintre cele mai mari sisteme de irigații din Europa. Am avut determinare, entuziasm și resurse financiare pentru acest lucru și sperăm ca programul sa continue, astfel încât să putem asigura apa pe cele 2 milioane de hectare, așa cum ne-am asumat.”, spune Florin Barbu.

Articolul precedentCampania de informare Maria Tănase-„Pasărea măiastră” înaripată de sufletul neamului nostrum, realizată de Liceul Teoretic Petre Pandrea
Articolul următorTURIȘTII „STRĂINI” ȘI REVOLUȚIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here