Acasă Învățământ Caracal. Loc de fumat, în curte, la „Mihai Viteazul”

Caracal. Loc de fumat, în curte, la „Mihai Viteazul”

853
       Trăim într-o țară imposibilă, iar ceea ce se întâmplă în viața noastră de zi cu zi nu este un joc al hazardului, ci o premeditare dezvoltată în timp. De cei incapabili, puși drept oameni capabili, să conducă destine…

Un caz semnalat de un cititor este revoltător prin modul cum conducerea Liceului „Mihai Viteazul” din Caracal, altfel una dintre cele mai prestigioase unități de învățământ din județul Olt, tolerează și susține. În curtea școlii, în zona de recreere a elevilor a fost amenajat un… loc pentru fumat.

Fotografiile alăturate, trimise de cititorul nostru, nu mai cer niciun alt comentariu. Poate, doar, o demisie de onoare a conducerii acestei școli care are grijă de elevi să aibă unde să fumeze.

Evident, este de așteptat o poziție din partea colegului de partid, al directorului liceului, a profesorului Adelin Bărbulete, inspector școlar general al ISJ Olt. Cel care poate dispune un examen psihologic la cei care tolerează așa ceva.
Sau, cine știe, poate citește și vede cineva din conducerea Primăriei Caracal. Primarul sau… tânărul său viceprimar…

N.A.
* Dacă vă mai amintiți, pe vremuri, tot Ziarul de Olt vă semnala aspectul de la Brebeni, acolo unde doamna director își pusese fotografia bust pe ușa biroului. Semn că la conducerea școlilor din Olt unii fac lucruri trăsnite…

Cucoană, jos de pe usă! Repede!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.