Acasă Politic Marius Oprescu cere demisia unui oficial din Guvernul României!

Marius Oprescu cere demisia unui oficial din Guvernul României!

472
       Dacă unii din conducerea centrală a PSD și-au fixat un obiectiv să nu vadă pădurea din cauza copacilor, și s-au transformat în domni de companie, pentru a primi avantajele trecătoare ale demnităților publice, la Olt sunt, în PSD, oameni care stau în picioare. Care-și permit să spună lucrurilor pe nume.
Unul dintre ei, Marius Oprescu, președinte executiv al PSD Olt. Cel care a sesizat modul clientelar prin care Comisia Națională de Strategie și Prognoză, condusă de Ion Ghizdeanu, a stabilit unde trebuie alocați bani, la Olt, pentru infrastructură, prin Programul Național Fondul de Dezvoltare și Investiții.
Practic, prin declarația care urmează, și solicitarea de demisie făcută către Ghizdeanu, și chiar către directorul intermediar al DSP Olt, Andrei Iordache, Marius Oprescu descrie o structură de tip clientelar, întreținută pe bani publici. De Ghizdeanu, de Iordache și de alții…
       „Primarii județului nostru și-au pus toată speranța în dezvoltarea localităților lor, prin accesarea acestui program de investiții, iar Ion Ghizdeanu și-a bătut joc de ei, prin lipsa de obiectivitate și transparență demonstrate în selecția discreționară, dedicată și absolut preferențială a proiectelor depuse. Aș vrea să iasă public să anunțe criteriile după care au fost selectate obiectivele de investiții depuse de către reprezentanții primăriilor județului Olt și să explice concret cum poți respinge proiecte vitale pentru olteni. Considerând că este un afront asupra locuitorilor noștri, care cred în oportunitățile de dezvoltare pe care FDI le-a promis, îi cer demisia din funcția de președinte al Comisiei Naționale de Strategie și Prognoză și îi invit pe Ghizdeanu, Andrei Iordache și «Pisicu′» să conducă această campanie electorală cum știu ei mai bine, după metodele lor parafate. Le dau chiar și programul de activități.” – a declarat Marius Oprescu, președintele executiv al PSD Olt.
Și, în fața acestei situații, Marius Oprescu trebuie să continue munca de director de campanie la alegerile prezidențiale care bat la ușă! Așa o fi, mai nou, la PSD: unii cu munca, alții cu afacerile… Sau, social-democrația presupune și structuri de genul celor de mai sus, constituite pentru a crea bunăstare din comisioane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here