Acasă Actualitate Dan Barna, la Slatina

Dan Barna, la Slatina

95

Candidatul USR-PLUS la prezidenţiale, Dan Barna, va fi prezent în Slatina pe data de 7 octombrie a.c., conform unui comunicat USR Olt.
De asemenea, în comunicat, USR Olt prezintă şi un raport de activitate din ultimele săptămâni, după cum urmează:

„Biroul Județean USR OLT a înființat 3 filiale locale: USR Vădăstrița, USR Izvoarele și USR Găneasa.
Membrii USR din Olt au reușit să strângă un număr de peste 5000 de semnături pentru susținerea candidaturii lui Dan Barna la Președinția României. Mulțumim tuturor susținătorilor olteni care ne-au acordat sprijinul lor!
Echipa USR Olt a participat weekend-ul trecut la Congresul Național al USR organizat la Timișoara pentru alegerea noului Birou Național și validarea Președintelui USR.
Președintele USR OLT, Anton Silviu, despre Congres:«Avem un nou Birou National destul de echilibrat format din 24 de membri alături de Președintele USR, Dan Barna, o echipă care va conduce partidul spre guvernarea țării.»
Alegerile pentru Biroul Național și validarea Președintelui USR s-au desfășurat în prima parte a Congresului (14/09/2019), iar în cea de-a doua parte (15/09/2019) au avut loc dezbateri pentru amendarea Statutului USR.
Unul dintre amendamente, care a și fost aprobat, se referă la separarea traiectoriei profesionale a angajaților plătiți din fondurile USR de funcțiile politice, fiind limitat cumulul de funcții interne la cel mult două simultan.
Cu ocazia Congresului la Timișoara, Președintele, Anton Silviu a discutat cu Clotilde Armand despre deschiderea unui cabinet europarlamentar la Slatina, care ar putea fi realizat, cel mai târziu la sfârșitul lunii octombrie.
Vicepreședinte USR Olt, Mihai Martin, despre activitatea USR Olt: «Ceea ce facem noi, membrii USR Olt, se circumscrie obiectivului USR de a aduce oameni noi în politică, oameni care nu mai vor să stea deoparte și să privească pasivi cum alții le hotărăsc destinele, oameni competenți și cinstiți, determinați să își pună aceste competențe în slujba interesului general. Acești oameni există și ni se alătură în număr din ce în ce mai mare, pentru că văd în USR partidul care va schimba în bine politica din România, spre binele fiecărui cetățean.»”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here