Acasă Actualitate Siminica Mirea, cosemnatar al unui proiect privind reglementări în domeniul psihologiei

Siminica Mirea, cosemnatar al unui proiect privind reglementări în domeniul psihologiei

79
Printre semnatarii proiectului legislativ privind modificarea şi completarea Legii 213/2004 privind exercitarea profesiei de psiholog cu drept de liberă practică, înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Colegiului Psihologilor din România, se află şi senatorul Siminica Mirea.
„În România profesia de psiholog este reglementata în prezent prin Legea 213/2004, act normativ care nu a fost modificat/actualizat de la intrarea sa în vigoare pana in prezent.
Progresul făcut de societatea românească, în general şi profesia de psiholog, în special, de la data intrării în vigoare a legii nr. 213/2004, precum şi apariţia şi consolidarea unui corp de profesionişti şi acumularea de către acest corp a unei experienţe substanţiale, sunt lucruri de care atât societatea cât şi profesia trebuie să profite. Așadar, pentru asigurarea unui cadru cât mai bun pentru exercitarea profesiei de psiholog cu drept de liberă practică, precum şi pentru o cât mai bună desfăşurare a activităţii Colegiului Psihologilor din România și în scopul asigurării democrației profesiei, considerăm că prezentul proiect de lege, care vizează modificarea Legii 213/2004 are o importanță deosebită și justifică necesitatea concretizării proiectului în cel mai scurt timp.2, se arată în expunerea de motive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.