Acasă Actualitate Liviu Voiculescu reacţionează!

Liviu Voiculescu reacţionează!

516

Preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, solicită atât demisia Prefectului, Silviu Neacşu cât şi pe cea a directorului DVS, Veronel Bolborea

Ce se întâmplă în aceste zile în Rusăneşti seamănă mai degrabă a revoluție.
Ciocnirile dintre jandarmi, echipe ale DSV și săteni, lupta pentru protejarea bunurilor proprii pe de-o parte și punerea în aplicare a procedurilor de exterminare a porcilor din gospodării și izolare a focarului pe de alta parte, au escaldat.
Nemulțumirile oamenilor, amenințați să-și piardă porcul din bătătură chiar în ajun de sărbători, sunt perfect îndreptățite.
Unde au fost jandarmii, DSV-ul și chiar Prefectura (singura instituție în măsură să emită ordinele specifice de închidere a drumurilor și izolare a focarelor) când pesta porcina a fost deja semnalată la 3 km de localitate?
Unde a fost Comitetul local pentru Situații de Urgență condus de primar când în pădurea teleormăneană a lui Dragnea din imediata vecinătate au fost depistați mistreți infectați?
De ce lipsa de reacție la timp, incompetența, disprețul și ignoranța unora sunt plătite cu truda de peste an a gospodarilor?
Poate domnul ministru Daea găsește nişte răspunsuri veridice scoase cu greu din puțul inteligenței domniei sale. Măcar răspunsuri.
Pentru că elaborarea unor măsuri concrete de eradicare a epidemiei de pesta porcină cu care se confruntă România îl depăşește cu grație.
Ca o consecință a incompetenței în gestionarea crizei pestei porcine de la Rusănești și pentru bătaia de joc la care sunt supuși locuitorii acestei localități în An Centenar, vă solicit domnule Prefect, Silviu Neacșu și domnule director al DVS Veronel Bolborea, DEMISIILE din funcțiile pe care le detineti!

1 COMENTARIU

  1. Poate cel mai sigur loc pentru a critica este cel de la caldura oferita de locuinta pe care o ai, sau de la masa de sedinte din sediul unui partid, atunci cand nu trebuie sa iei masuri si cel mai la indemana este sa critici. Sa ne amintim ca si PNL-ul a trecut prin guvernari presarate cu momente critice, de la inundatii, la gripa aviara. Aceste momente au fost marcate de masuri ce trebuiau la limita si in detrimentul anumitor interese. Lipsa de eleganta de care faceti dovada, domnule Voiculescu, nu ar trebui sa va caracterizeze. Sunt convins ca in astfel de situatii, orice persoana aflata vremelnic pe o anumita functie, ar fi gestionat aceasta situatie la fel. Credeti-ma, se putea si mai rau !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here