Acasă Actualitate Palatul Copiilor „Adrian Băran” a adus „Cupa DHS” la Slatina

Palatul Copiilor „Adrian Băran” a adus „Cupa DHS” la Slatina

111

Marţi, 8 mai a.c., pe esplanda din Slatina a avut loc o nouă ediţia a „Cupei DHS”, care, pentru prima dată a fost organizată şi la Slatina de Palatul Copiilor „Adrian Băran”. Astfel, pentru câteva ceasuri, platoul din centrul Slatinei a devenit poligon pentru 12 echipe de elevi din clasele 5-6 şi 7-8, echipe formate din doi băieţi şi două fete.
Marţi a avut loc etapa județeană a Concursului Național „Cupa DHS”, concurs adresat elevilor de gimnaziu. Concursul a fost dotat şi cu premii (accesorii pentru ciclism) oferite de către firma DHS Bike Deva, Hunedoara.
S-au înscris 40 de elevi grupați pe echipaje de la : Colegiul Național „ION MINULESCU” Slatina;
Școala Gimnazială „VLAICU VODĂ” Slatina; Școala Gimnazială BREBENI, Școala Gimnazială COLONEȘTI, Palatul Copiilor „Adrian Băran” Slatina, Școala Gimnazială „CONSTANTIN BRÂNCOVEANU” Slatina.
Echipajul clasat pe Locul I s-a calificat la etapa națională care se va desfășura la sfârșitul lunii iunie 2018 în municipiul Bistrița.
Juriul a fost format din cadre didactice de la Palatul Copiilor „Adrian Băran” Slatina și s-a aflat sub coordonarea inspectorului școlar pentru educație permanentă și activități extrașcolare, Luminița Floricel.

Articolul precedentDe Ziua Eroilor. Americanii de la Deveselu, la Slatina. Unitate în diversitate
Articolul următorDIICOT Târgu Mureș, percheziţii la Slatina

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here