Acasă Actualitate Noaptea, ca hoțul! Nu e parlamentar…

Noaptea, ca hoțul! Nu e parlamentar…

194

Vineri după-amiază, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, a remis către media locală un comunicat de presă privind un făptaș care acționează noaptea… Prins, și trimis după gratii. Inculpatul nu este parlamentar. Dar, a comis-o. Pentru 7 lei.
Iată filmul evenimentelor…

„O.N., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de «tâlhărie calificată», faptă prevazută şi pedepsită de art. 234 alin. 1 lit. d şi f Cod penal rap la art 233 C.pen., cu aplicarea art. 41 C.pen.
În cuprinsul ordonanţei de punere în mişcare a acţiunii penale, pe baza aprecierii probelor, s-a reţinut următoarea situaţie de fapt, pe scurt:
În noaptea de 10/1 1.12.2017, inculpatul O.N. a pătruns, fără drept, în locuinţa persoanei vătămate Z.E., din com. Corbu, jud. Olt, l-a lovit cu pumnul în zona feţei sustrăgându-i cu aceasta ocazie un portofel în care se aflau actul de identitate şi suma de 7 lei şi a pătrunsfără drept şi in locuinţa persoanei vătămate O.S.A., din aceeaşi localitate.
În baza încheierii din data de 15.12.2017, judecătorul de Drepturi şi Libertăţi, din cadrul Judecătoriei Slatina, a dispus arestarea preventivă a inculpatului D.N. pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 15.12.2017 şi până la data de 13.01.2018 inclusiv.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.