Acasă Actualitate Grigore Cartianu – „600.000″

Grigore Cartianu – „600.000″

168

Jurnalistul Grigore Cartianu recidivează. Scrie o nouă carte. „600.000″ este povestea celei mai ample rezistenţe civice din istoria României, care a debutat după conferinţa de presă susţinută de ministrul Justiţiei de atunci, Florin Iordache, pe 31 ianuarie 2017. Cartea a fost prezentată vineri,15 decembrie 2017, la hotelul de lângă Parcul Piteşti, în faţa unui public, care sorbea tirada împotriva guvernanţilor şi a modului în care aceştia încearcă să controleze toate instituţiile statului român.
Cartea, pe lângă faptul că este un document-martor al evenimentelor din jurul OUG 13, este şi un volum presărat cu pamflete. Un jurnal, care a fost scris în timp real, în zilele cu cel mai mare impact.
Autorul a fost flancat de preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu şi profesorul Victor Iacobescu. În sală s-au aflat jurnalişti şi membri importanţi ai liberalismului oltean. După scurta lansare de carte, Cartianu s-a pus pe dat autografe pe cartea lansată vineri şi achiziţionată de doritori. Nu doar pe cartea în cauză, ci şi pe volumele „Sfârşitul Ceauşeştilor”, „Crimele Revoluţiei”, „Teroriştii printre noi”, „Miracolul din noiembrie”, „Hagi” etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.