Acasă Editorial GEORGE SOROS, INAMICUL JUDEȚULUI OLT!

GEORGE SOROS, INAMICUL JUDEȚULUI OLT!

1074

Pornind de la învățăturile de dată recentă ale primului om din România, înțeleptul, educatul și patriotul Liviu Dragnea, extrapolând atât cât se cuvine, dușmanul județului Olt este miliardarul american de origine maghiară, George Soros. Dovezile strânse până acum sunt indubitabile, iar ele, odată așezate într-o ordine a firii, dovedesc cât de inutilă este continuarea cercetării asupra faptei, în condițiile în care martorul devine inculpat pentru grozăviile săvârșite…
Prima dovadă: când mai era puțin să fie dată în folosință hidrocentrala de la Islaz, a fost distrusă într-o noapte, împachetată în consecință, încărcată în camioane și aruncată în lacul Balaton din Ungaria, de către maleficul personaj, rezident american, născut, însă, după 1918, pe pământ maghiar. Depoziție, în acest sens, stau înscrisurile lăsate de Rodica Stănoiu, Marin Diaconescu, Marin Ionică și alții dintre cei care fost decidenți în perioada respectivei amenajări hidrotehnice.
Mai departe, bazându-ne pe probe certe, se conturează profilul infracțional, și în speța legată de podul peste Dunăre, făcut prin truda comună a doi parlamentari olteni, care atunci când au venit prima oară în județ era cât pe aici să se rătăcească: Dan Șova și Claudian Frunzulică. Celor doi le-a dispărut podul construit paralel cu apele fluviului, cu o seară înainte de a fi scos din apă și inaugurat. Rămășițele infrastructurii edificiului sunt ascunse și se văd când apa este limpede, sub unul din podurile ce traversează, de secole, Dunărea, la Budapesta.
Prin puteri malefice, pe care numai domnul Dragnea le cunoaște, telepatic sau altcumva, George Soros influențează traficul rutier în Balș, convingându-i pe șoferi să renunțe la circulația pe Autostrada Pitești-Slatina-Craiova și să se înghesuie, bezmetic, pe strada Nicolae Bălcescu din Balș, acolo unde fac mai mult de o oră între cele două stații Peco. Cea de la IOB și cea de la ieșire spre Voineasa.
Hotărât lucru, tot dușmanul domnului Liviu, de la Alexandria, distruge, sistematic, în județ, podul peste Olt. Periodic, niște rozătoare neidentificate ies din apă și rod carosabilul. Adi Motorga, de la Drumuri, se jură că a văzut aceste ființe și de aceea cârpește imediat bucata lipsă din asfalt cu una din tablă groasă…
Individul, Soros, evident, a fost văzut în județ de fiecare dată când se fac listele pentru alegerile parlamentare. Vine odată la patru ani și încurcă locurile eligibile, acolo unde așează, pe o mare parte din ele, oameni care nu au nimic în comun cu interesul real al Oltului de Jos. Folosește un pix cu pastă invizibilă, astfel încât ce șterge el dispare pentru totdeauna, iar ceea ce scrie rămâne pe vecie.
Împotriva județului Olt, satanic de-a dreptul, individul cu atâta răutate la purtător merge, periodic, la Institutul Național de Statistică, unde pune Oltul în coada clasamentelor naționale în ceea ce înseamnă calitatea vieții oamenilor din partea locului.
Poate fi o răzbunare care vine din istorie sau, cine știe, o nouă tendință expansionistă, la aproape două secole după ce austriecii, încercând să colonizeze Oltenia au fugit de aici mâncând pământul, învinși de mentalități și de modul incurabil de a fi, al oamenilor locului.
Oltenii trebuie să iasă în stradă și să lupte împotriva cavalerului negru de la Apus! Se vede și acum cum a putut să distrugă cele cinci mii de locuri de muncă de la Electrocarbon și alte câteva zeci de mii din întregul județului Olt. A făcut-o atât de bine, încât o mică parte din olteni, spun și azi că de vină e tranziția sau, cine știe ce alte trădări ale interesului național, săvârșite după 1989.
Și nu se oprește aici! Dușmanul domnului Liviu se implică și pe parte de resurse umane: de două ori a trântit concursul pentru șefia adjunctă a Inspectoratului Școlar Olt, iar, indubitabil, tot el a amânat sentința în cazul titularizării liberalului desemnat să conducă Sănătatea Publică din Olt.
Altfel, doamnelor și domnilor, ieșiți din case! Luați sticla de bere în mână! Goală, evident… Furci, topoare, coase, ce veți avea prin cămară, cheia franceză din portbagajul mașinii, funia de rufe… Faceți patrule! Fiți vigilenți! Dacă-l vedeți pe George Soros, loviți-l! Agresați-l fără milă! Din cauza lui ați rămas fără permis când ați venit de la nuntă, pe trei poteci. Tot el v-a încurcat nepoata la Bacalaureat, de plânge biata fată, de două săptămâni încoace. Legați-l, predați-l la primul sediu al partidului domnului Liviu Dragnea care vă iese în față! Asigurați-vă că nu mișcă! Faceți un gest de mare patriotism și veți fi încununați cu laurii olimpici! Statuia învingătorului va fi pusă în locul lui Ecaterina Teodoroiu. De lângă Olt, că tot am vorbit de apă și județ în același timp…

N.A.
Lăsând gluma de o parte, sensul pamfletar al rândurilor de mai sus: oare chiar atât de proști îi crede Liviu Dragnea pe români când le servește povestea cu George Soros drept inamicul afacerilor unor interpuși de-ai săi din județul Teleorman?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.